Kaartverkoop Safaripark Zuidas gestart

3 september 2018, 16:47 - Redactie
Kaartverkoop Safaripark Zuidas gestart

Op maandag 3 september jl. is de kaartverkoop gestart van de stand-up musical Safaripark Zuidas met in de hoofdrollen Janke Dekker en Max van den Burg.

De theaterproductie schetst een humoristisch beeld van het hectische leven in een nieuwe wijk in Amsterdam dat ook wel de Nederlandse Wallstreet wordt genoemd. Centrale vraag van deze nieuwe theaterproductie is: waar worden we nu echt gelukkig van? Van een vette bankrekening of van een middag luieren in de zon. En open jij dat mailtje van je baas nou wel of niet als het al elf uur ’s avonds is?

Safaripark Zuidas, geproduceerd door de Stichting Theaterproductiehuis Janke Dekker, gaat in première op vrijdag 2 november a.s. in het nieuwe Circl gebouw bij het hoofdkantoor van de ABNAMRO en is vervolgens 15 keer te zien op diverse locaties op de Amsterdamse Zuidas, o.a. in het gebouw Infinity, het voormalige ING hoofdkantoor.

Met Safaripark Zuidas creëert initiatiefnemer en hoofdrolspeelster Janke Dekker een aantal nieuwe spannende theaterlocaties in Amsterdam. Veel gebouwen zoals het Schoengebouw en Circ beschikken over auditoria en congreszalen die uitstekend geschikt zijn voor diverse theaterproducties. De Zuidas is een snelgroeiende wijk met een fascinerende ontwikkeling. "Voor veel mensen is de Zuidas nog onbekend terrein", volgens Dekker, "wat is er leuker om deze nieuwe wijk en haar prachtige gebouwen te ontdekken, dankzij een theatervoorstelling die zich afspeelt op de Zuidas?"

Première
2 november 2018
Dernière
1 december 2018
Producent
Janke Dekker Producties
Meer over Safaripark ZuidasAnder nieuws over Safaripark Zuidas
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda