Repetities Fataal de musical begonnen

27 februari 2018, 20:43 - Redactie
Repetities Fataal de musical begonnen

In Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe musical Fataal, naar de film van Jesse Bleekemolen. Een voorstelling over zinloos geweld met prachtige songs en energieke dans. Fataal de musical gaat op zondag 8 april in première in theater De Speeldoos in Baarn en wordt geproduceerd door Homemade Productions.

De dag begon met het traditionele eten van gebak. Voor Robin van den Heuvel, die met Fataal haar regiedebuut maakt, is het een bijzonder moment: “We zijn al een tijd bezig met de voorbereidingen en vandaag gaan we dan echt beginnen om van dit belangrijke maatschappelijke thema een voorstelling te maken. Een thema waar we bijna dagelijks, direct of indirect, mee geconfronteerd worden.”

De cast van de theaterversie bestaat uit Abel Leemans, Samir Hassan, Vera de Koster en Lucas Schilperoort, de voorstelling is gemaakt in de traditie van de Carry Slee musicals die Homemade eerder in de theaters bracht. Het script is geschreven door Dick van den Heuvel, de muziek van Jeroen Sleyfer en choreografie door Chiara Re.

Fataal de musical speelt vanaf 5 april en is slechts 25 keer te zien.

Première
8 april 2018
Dernière
10 juni 2018
Producent
Homemade Productions
Meer over Fataal Ander nieuws over Fataal
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda