De Speeldoos - Baarn

De Speeldoos
Capaciteit
342
Opening
1975

Theater De Speeldoos in Baarn bevindt zich op ongeveer vijf minuten lopen vanaf het centrum. Het theater beschikt over een zaal met 232 zitplaatsen beneden en een balkon met een capaciteit van 110 stoelen.

Verder heeft het theater een foyer, met klein podium en piano. De activiteiten kunnen ook plaatsvinden in een van de 7 kleinere zalen. De naam is ontleend aan de blokkige vorm van het gebouw en de kindervoorstellingen die er plaatsvonden.

Tevens biedt Theater de Speeldoos ruimte aan plaatselijke (amateur)kunstenaars om hun werk te exposeren. Naast de vele incidentele workshops en activiteiten, zijn er verenigingen die al jaren cursussen op cultureel en maatschappelijk gebied verzorgen.

Adres en contactgegevens

Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn
035 – 541 80 50
theaterkassa@speeldoosbaarn.nl

Kaart

Bereikbaarheid

Auto / Parkeren

Theater de Speeldoos Baarn ligt op 2 minuten afstand vanaf de A1. Je kunt parkeren op het parkeerterrein achter het theater of op het parkeerterrein van Sportpark Ter Eem, aan de overzijde van De Geerenweg.

  • Parkeerterrein Sportpark Ter Eem
    De Geerenweg 4, Baarn
Openbaar vervoer

Het theater ligt op ongeveer 15-20 minuten loopafstand vanaf het NS station in Baarn (1.500 meter). Vanaf het station kun je de borden centrum aanhouden. Theater de Speeldoos Baarn bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de Brink.

Foto's

De Speeldoos
De Speeldoos
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Theaters

Circustheater
Scheveningen
1852 personen
Beatrix Theater
Utrecht
1500 personen
DeLaMar Theater
Amsterdam
950 personen
Wilminktheater
Enschede
1001 personen
Meer theaters

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda