Repetities Assepoester De Musical gestart

23 augustus 2022, 15:58 - Redactie
Repetities Assepoester De Musical gestart

In de Van Hoorne Studio’s zijn vandaag de repetities voor de nieuwe sprookjesvoorstelling Assepoester De Musical gestart. Traditiegetrouw werd met de cast en crew een smakelijke taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. Met Assepoester De Musical opent Van Hoorne Entertainment opnieuw hun sprookjesboek en vertellen zij dit theaterseizoen een glansrijk verhaal aan kinderen en hun familie.

Al 15 jaar lang brengt Van Hoorne Entertainment de welbekende sprookjesverhalen naar het theater. Door een geheel eigen vertolking van de sprookjes weet de producent elke keer weer families te betoveren. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen, zijn de sprookjesvoorstellingen échte publiekstrekkers.

In Assepoester De Musical komt het wereldberoemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen. Daarbij kan het publiek in deze sprookjesvoorstelling rekenen op een flinke doses humor. Zo zullen Assepoesters stiefmoeder, haar stiefzus Priscilla en stiefbroer Govert zorgen voor hilarische momenten. Samen met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid en schitterende kostuums is deze familiemusical een ware beleving voor jong, maar ook voor oud.

Assepoester De Musical zal vanaf zaterdag 17 september 2022 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Première
2 oktober 2022
Dernière
11 juni 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Assepoester (2022)Ander nieuws over Assepoester (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda