Al ruim 400 aanmeldingen voor audities Grease

23 augustus 2022, 12:42 - Redactie
Al ruim 400 aanmeldingen voor audities Grease

In een paar dagen tijd zijn voor de nieuwe musical Grease vierhonderd aanmeldingen binnengekomen van allemaal jonge enthousiaste dansers, zangers en acteurs. Albert Verlinde Theater kan inmiddels ook bekend maken dat Servé Hermans deze eigentijdse en aanstekelijke musical gaat regisseren. Daarnaast wordt Daan Wijnands verantwoordelijk voor de choreografie en ontwerpt Joris van Veldhoven het decor.

"In Servé Hermans hebben we een fantastische regisseur," laat Albert Verlinde weten. "Bij Dagboek van een Herdershond hebben we intens mogen samenwerken en dat is uitstekend bevallen. Hij heeft daar een prachtige voorstelling neergezet en ook voor Grease zit hij vol met geweldige ideeën." Albert is trots dat choreograaf Daan Wijnands in het creatieve team zit. Maar liefst negen keer werd hij als choreograaf genomineerd voor een Musical Award, waarvan hij er vijf heeft gewonnen. Het decor voor Grease wordt ontworpen door Joris van Veldhoven, een grote gevestigde naam in de musical-/theaterwereld.

De nieuwe eigentijdse versie van deze musical zal vanaf volgend jaar februari in de Nederlandse theaters te zien zijn. Na diverse try-outs staat Grease vrijwel de gehele maand maart in DeLaMar Amsterdam, waarna de voorstelling tot en met oktober in verschillende Nederlandse theaters staat. Nu de inschrijving voor de audities is gestart, verwachten de producenten halverwege september met de eerste audities te beginnen.

"We merken aan alles dat de musical Grease bij iedereen leeft," zegt Albert. "In een paar dagen hadden we vierhonderd aanmeldingen voor de audities binnen. Tot 31 augustus kan men zich nog inschrijven. We zijn op zoek naar een jonge enthousiaste diverse cast met de beste dansers en zangers van Nederland."

Aanmelden voor de audities kan nog tot en met woensdag 31 augustus aanstaande, bij Verhaak Casting & Agency via casting@greasemusical.nl.

Première
3 april 2023
Dernière
29 oktober 2023
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Grease (2023)Ander nieuws over Grease (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda