Renée van Wegberg en Bettina Holwerda samen in het theater

22 april 2022, 08:10 - Redactie
Renée van Wegberg en Bettina Holwerda samen in het theater
Foto: Annemieke van der Togt

Vandaag maakten Renée van Wegberg en Bettina Holwerda bekend dat ze samen de bühne op gaan met een nieuw theaterconcert #PERFECT. Het wordt een muzikale avond waarin persoonlijke verhalen de rode draad vormen. Het theaterconcert is vanaf januari 2023 te zien in de Nederlandse theaters.

Renée en Bettina zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Bettina is naast haar theaterwerk een grote hit op Instagram en wordt door haar unieke zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.

Bettina Holwerda: "Kijk, kinderen hebben is het allermooiste dat er is. Een fantastische partner daarbij maakt het nog mooier. En als je carrière dan ook nog eens als een speer gaat, maakt dat het helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Maar als je met je benen in je nek in een babybedje je kind probeert te sussen, en het gesprek van de dag met je partner gaat over welke vuilnisbak er aan de straat moet, dan voelt het soms toch een beetje anders."

Renée van Wegberg: "Tijdens dit theaterconcert bezingen we het leven. Veel van de liedjes zijn ooit gezongen door het soort powervrouw dat we zelf willen zijn. En ook wel zijn. Soms. Als het meezit. En over als het niet meezit, zijn ook hele mooie liedjes geschreven. Goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel… #PERFECT’".

#PERFECT is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes en herkenbare en eerlijke verhalen. Over het hebben van kinderen in de leeftijd 1 tot 16, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het runnen van een onderneming. Over loslaten en omdenken. Serieus waar nodig, maar met veel humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek.

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zullen begeleid worden door drie muzikanten. Joep Onderdelinden neemt de regie op zich. Als acteur speelde hij vele hoofdrollen in uiteenlopende theater- en televisieproducties. Als regisseur was hij verbonden aan verschillende theaterproducties in zowel Nederland als België. #PERFECT gaat in januari 2023 in première.

Première
13 januari 2023
Dernière
10 december 2023
Meer over PERFECT Ander nieuws over PERFECT
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda