DeLaMar biedt musical Annie aan met Oekraïense boventiteling

21 april 2022, 16:09 - Redactie
DeLaMar biedt musical Annie aan met Oekraïense boventiteling
Foto: Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Het DeLaMar Theater zal op 26 april en 4 mei Oekraïense boventiteling aanbieden bij de familiemusical Annie. Oekraïense families kunnen op deze dagen kosteloos genieten van een theaterbezoek in hun eigen taal.

De musical Annie wordt in het Nederlands gespeeld, maar DeLaMar heeft voor de gelegenheid de volledige voorstelling naar het Oekraïens laten vertalen. Deze vertaling zal tijdens de voorstellingen op 26 april en 4 mei op een scherm boven het podium worden getoond, zodat Oekraïense families niets van de voorstelling hoeven te missen. "Oekraïne heeft een rijke theatertraditie”, aldus Andreas Fleischmann, directeur van DeLaMar. “We hopen dan ook dat we de families met deze speciale voorstellingen een fijne middag of avond ontspanning aan kunnen bieden.”

DeLaMar heeft contact gelegd met verschillende Oekraïense groepen in Amsterdam en roept hiernaast mensen die Oekraïense gezinnen kennen op om het theater een berichtje te sturen via hun social media kanalen. DeLaMar stelt dan een uitnodiging in het Oekraïens beschikbaar met alle benodigde informatie, die doorgestuurd kan worden naar eventuele geïnteresseerden.

Première
1 december 2019
Dernière
8 mei 2022
Producent
Mark Vijn
Meer over Annie (2019)Ander nieuws over Annie (2019)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda