Renée de Gruijl toegevoegd aan cast van musical De Tocht

25 juli 2023, 11:03 - Redactie
Renée de Gruijl toegevoegd aan cast van musical De Tocht
Foto: Musicalweb

Renée de Gruijl, die komende weken nog te zien is in de succesvolle musical De Mol en de Paradijsvogel in het Amsterdamse DeLaMar Theater is toegevoegd aan de cast van de musical De Tocht. Samen met hoofdrolspelers Wolter Weulink, Nandi van Beurden, Theo Martijn Wever, Boy Ooteman, Jolijn Henneman, Thijs Meester en Maike Boerdam heeft De Tocht weer een grote naam uit de musicalwereld vast weten te leggen.

"Ik ben trots dat ik in De Tocht mag meespelen," laat Renée weten. "Het is een fantastische productie waar ontzettend veel bij komt kijken. Alleen al de immense ijsvloer is bijzonder. Ik verheug me op de samenwerking met iedereen."

De cast van Musical De Tocht bestaat uit meer dan 60 spelende, zingende en schaatsende acteurs. De spektakelmusical is een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

Musical De Tocht gaat op 1 oktober in Leeuwarden in première.

Première
1 oktober 2023
Dernière
30 juni 2024
Meer over De Tocht Ander nieuws over De Tocht
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda