René van Kooten gaat komend seizoen op tournee met band

schedule17 mei 2017, 11:04 - Redactie
René van Kooten gaat komend seizoen op tournee met band

René van Kooten zal komend seizoen met zijn band Shifting Daylight op tournee gaan. De groep is van februari tot en met mei te zien met het concert Something So Real.

De groep heeft het afgelopen seizoen een korte reeks voorstellingen gespeeld in kleinere zalen. Dit beviel zo goed dat in 2018 een volledige tournee van veertig voorstellingen volgt.

Het concert bestaat uit bekende en onbekende liedjes, die door René aan elkaar worden gepraat met persoonlijke, ontroerende en soms grappige verhalen over zijn leven en zijn carrière. Er passeren nummers uit musicals, zoals Hair en Jesus Christ Superstar, maar ook covers van artiesten als The Police en Don Henley.

De band bestaat verder uit gitarist Bram Bol en multi-instrumentalist Ingmar Spaaij. De speellijst is binnenkort op de website van de groep te vinden. René zal deze zomer eerst nog te zien in The Bridges of Madison County in theater Het Zonnehuis.

Bron: RTL Nieuws

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda