April Darby lanceert nieuwe single ‘New York’ en bijbehorende clip

17 mei 2017, 08:32 - Redactie

April Darby lanceert vandaag haar nieuwe single New York. Het nummer, dat hieronder te horen is, is geïnspireerd op haar grote wens om in New York te wonen.

April werd geboren in de Verenigde Staten maar groeide op in Nederland. Vanaf haar eerste bezoek aan New York was zij verkocht aan deze bruisende stad 'that never sleeps'. April had plannen gemaakt om een tijdje in New York te gaan wonen, de stad verder te verkennen, lessen te gaan volgen en muziekconnecties te maken. Het liep echter anders door een rol die ze kreeg aangeboden in The Bodyguard.

Sinds september 2016, speelt ze Rachel Marron in The Bodyguard en daarnaast is ze ook lead zangeres in de Pandora dinnershow van RTL Live entertainment.

April zingt al vanaf haar 7e en vanaf haar 14e professioneel. Ze werd opgeleid tot musical artist aan de Dutch Academy for Performing Arts. Ze verving de hoofdrol in de musical Sister Act, toerde door het land met de Soul Sisters, had haar eigen band en vorig jaar schitterde ze op het podium in de Ziggo Dome naast Fedde Le Grand.

New York is de eerste single van de nieuwe EP die in september zal gaan uitkomen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda