Lauren De Ruyck gaat Roodkapje spelen

17 mei 2017, 12:50 - Redactie
Lauren De Ruyck gaat Roodkapje spelen
Foto: Luk Monsaert

Lauren De Ruyck zal komend seizoen de rol van Roodkapje gaan spelen in de gelijknamige voorstelling van Music Hall.

Nadat ze in 2015 verloor van Marthe in de finale van K3 zoekt K3, besloot Lauren zich terug te trekken in de anonimiteit en zich volledig te richten op haar studies psychologie aan de universiteit van Gent. Voor Lauren, die we allemaal ook kennen van haar rollen in o.a. Galaxy Park en de musicals Fiddler On The Roof, Domino, Kuifje: De Zonnetempel, Peter Pan en Daens, is de rol van Roodkapje een weloverwogen terugkeer naar het publieke leven.

"Ik heb toch even getwijfeld toen ik de vraag kreeg om auditie te komen doen voor 'Roodkapje, de sprookjesmusical'. Na het 'K3 Zoekt K3'-avontuur, dat een enorm leerrijke ervaring voor me was, had ik er allemaal even genoeg van. Ik nam het besluit om me volledig te focussen op mijn studies en stond sindsdien ook niet meer op een podium. De voornaamste redenen waarom ik toch toegehapt heb voor Roodkapje, zijn het team dat deze productie creëert en het superleuke script. Ik ken Brigitte (Derks) en Chris (Van Tongelen) al langer en heb een blind vertrouwen in hen. Toen ik in het script kon lezen dat onze Roodkapje een pittige jonge vrouw was met een eigen mening en niet het huppelende, onschuldige schaapje uit het originele sprookje, was ik helemaal verkocht. Ik voelde meteen een band met haar", zo besluit Lauren.

Roodkapje de Musical speelt in de herfstvakantie in Antwerpen, Hasselt en Gent, en in de kerstvakantie in Gent. Zoals de Music Hall-traditie het vraagt, kunnen de kids na afloop van de voorstelling kennismaken en op de foto gaan met de volledige cast.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda