Lauren De Ruyck gaat Roodkapje spelen

schedule17 mei 2017, 12:50 - Redactie
Lauren De Ruyck gaat Roodkapje spelen
photo_camera Foto: Luk Monsaert

Lauren De Ruyck zal komend seizoen de rol van Roodkapje gaan spelen in de gelijknamige voorstelling van Music Hall.

Nadat ze in 2015 verloor van Marthe in de finale van K3 zoekt K3, besloot Lauren zich terug te trekken in de anonimiteit en zich volledig te richten op haar studies psychologie aan de universiteit van Gent. Voor Lauren, die we allemaal ook kennen van haar rollen in o.a. Galaxy Park en de musicals Fiddler On The Roof, Domino, Kuifje: De Zonnetempel, Peter Pan en Daens, is de rol van Roodkapje een weloverwogen terugkeer naar het publieke leven.

"Ik heb toch even getwijfeld toen ik de vraag kreeg om auditie te komen doen voor 'Roodkapje, de sprookjesmusical'. Na het 'K3 Zoekt K3'-avontuur, dat een enorm leerrijke ervaring voor me was, had ik er allemaal even genoeg van. Ik nam het besluit om me volledig te focussen op mijn studies en stond sindsdien ook niet meer op een podium. De voornaamste redenen waarom ik toch toegehapt heb voor Roodkapje, zijn het team dat deze productie creëert en het superleuke script. Ik ken Brigitte (Derks) en Chris (Van Tongelen) al langer en heb een blind vertrouwen in hen. Toen ik in het script kon lezen dat onze Roodkapje een pittige jonge vrouw was met een eigen mening en niet het huppelende, onschuldige schaapje uit het originele sprookje, was ik helemaal verkocht. Ik voelde meteen een band met haar", zo besluit Lauren.

Roodkapje de Musical speelt in de herfstvakantie in Antwerpen, Hasselt en Gent, en in de kerstvakantie in Gent. Zoals de Music Hall-traditie het vraagt, kunnen de kids na afloop van de voorstelling kennismaken en op de foto gaan met de volledige cast.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda