Première van ONE de Musical gaat door

27 november 2021, 08:55 - Redactie
Première van ONE de Musical gaat door
Foto: Axel Drenth

De première van ONE de Musical zal met inachtneming van de aangescherpte coronamaatregelen voor een beperkt aantal genodigden toch doorgaan op zondagmiddag 28 november. De 1,5 meter regel zal daarbij worden aangehouden en de aanvangstijd is aangepast zodat de voorstelling op tijd is afgelopen. Daarnaast laat de producent weten dat de avondvoorstellingen vanaf 29 november tot en met 18 december komen te vervallen. De middagvoorstellingen elke woensdag, zaterdag en zondag zullen met een beperkte bezetting wel gewoon plaatsvinden.

De nieuwe productie is sinds deze week te zien in het voormalige Broadway theater in Studio's Aalsmeer. Het theater werd in de afgelopen maanden omgebouwd tot het eerste LED-Box theater ter wereld. ONE is in de basis een verhaal over volmaakte liefde en speelt zich af in de setting van het oude Egypte. Mira is de dochter van koning Cheops, die tevens naamgever is van de wereldberoemde piramide. Zij valt als een blok voor de charmes van Amon, een arbeider die bouwt aan de creatie van dit iconische bouwwerk.

In ONE de Musical spelen Nieke Latten, Soy Kroon, Jeroen Phaff, Peter Lusse en Jasper Kerkhof de hoofdrollen. Scènefoto's van de productie bekijk je op deze pagina.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda