The Sound of Music telt af naar de première in Vlaanderen

27 november 2021, 14:27 - Redactie
The Sound of Music telt af naar de première in Vlaanderen

Voor de cast van The Sound of Music is het nu echt aftellen naar december en het moment waarop een nieuwe, Vlaamse musicalversie van deze klassieker speelt in de Stadsschouwburg Antwerpen.

“Vandaag werd nogmaals bevestigd dat we, met een Covid Safe Ticket en mondmasker, deze voorstellingen coronaproof en veilig kunnen laten plaatsvinden. De voorbije weken is er onder leiding van regisseur Stany Crets en choreograaf Martin Michel keihard gerepeteerd door de cast, die bestaat uit o.a. Koen Van Impe, Ianthe Tavernier, Peter Thyssen, An Lauwereins, Charlotte Suijs, Pieter Casteleyn én de debuterende Geena Lisa. Zoals gepland spelen we, vanaf donderdag 9 december 2021 in Stadsschouwburg Antwerpen met een première op zondag 12 december. Vanaf 14 januari 2022 spelen we in Capitole Gent en vanaf 22 januari 2021 in het Trixxo Theater Hasselt. Wegens de nu al ruime belangstelling hebben we recent extra speeldata toegevoegd aan de agenda.”, aldus producent Deep Bridge.

In The Sound of Music treedt Ianthe Tavernier in de voetsporen van Julie Andrews als gouvernante Maria. Koen Van Impe geeft gestalte aan Kapitein Von Trapp. Peter Thyssen neemt de rol van Oom Max voor zijn rekening en An Lauwereins speelt Moeder-Overste. Zangeres en presentatrice Geena Lisa maakt in deze musical haar debuut als Barones Schräder. Verder wordt de hoofdcast aangevuld met o.a. Charlotte Suijs en Pieter Casteleyn, die respectievelijk Liesl en Rolf spelen. Op het podium krijgen die laatsten het gezelschap van ‘de kinderen Von Trapp’, die na audities werden geselecteerd.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda