Peter Pan The Never Ending Story eind dit jaar te zien in Antwerpen

schedule31 augustus 2016, 15:59 - Redactie
Peter Pan The Never Ending Story eind dit jaar te zien in Antwerpen

De succesvolle voorstelling Peter Pan, The Never Ending Story strijkt in de eindejaarsperiode neer in Stadsschouwburg Antwerpen voor een korte en eenmalige reeks van voorstellingen. De voorstelling is in Antwerpen te zien in plaats van Chaplin de Musical die verplaatst is naar het einde van de kerstvakantie.

Peter Pan, The Never Ending Story werd gecreƫerd in 2012 en wist toen in Belgiƫ meer dan 170.000 bezoekers te bekoren. Daarna speelde de show in de grootste steden van het Verenigd Koninkrijk, in Dubai, Singapore, Taipei en Doha. Momenteel staat de show in Abu Dhabi. In Singapore werd de arenaversie aangepast naar een theaterversie en deze versie zal in december in Antwerpen te zien zijn. Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een 3D-registratie plaatsvinden.

Peter Pan, The Never Ending Story is van 28 december tot en met 30 december te zien in Antwerpen, daarna reist de voorstelling door naar Zuid-Korea.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Peter Pan
Locatie: De Meervaart
Datum: 19-01-2020
Tijd: 14:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda