Peter O’Keeffe nieuwe CEO van Holiday on Ice

10 januari 2017, 21:07 - Redactie
Peter O’Keeffe nieuwe CEO van Holiday on Ice

Peter O’Keeffe, voormalig CEO van Stage Entertainment, is de nieuwe CEO van Holiday on Ice, met tot op heden meer dan 325 miljoen toeschouwers de best bezochte show ter wereld. Henrik-Jan Rinner, jarenlang CEO en managing director van het concern, neemt in goede verstandhouding met aandeelhouders en Raad van Bestuur afscheid van de ijsshow.

Henrik-Jan Rinner, net als zijn opvolger afkomstig van Stage Entertainment, heeft meer dan 10 jaar een prominente rol gespeeld in de ontwikkeling van Holiday on Ice, aanvankelijk in de functie van CFO en vanaf 2012 als CEO. Rinner, tijdens zijn bewind verantwoordelijk voor vier nieuwe Holiday on Ice producties, was ook de bezielende kracht achter Ice Age on Ice. Na de overname van Holiday on Ice door de nieuwe eigenaar CTS Eventim in de zomer van 2016, heeft hij nu besloten een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan.

Henrik-Jan Rinner kijkt met voldoening terug op zijn jaren bij de ijsshow. "Het afgelopen decennium ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest kennis te mogen maken met een groot aantal fantastische mensen. Het was een prachtig avontuur, ik ben de halve wereld over geweest en ik heb mogen werken voor Holiday on Ice, een geweldig bedrijf. Voor mij is nu het moment gekomen om verder te kijken, mede omdat ik het volste vertrouwen heb in de solide toekomst van Holiday on Ice ICE, dat met de nieuwe eigenaar verzekerd is van uitstekende leiding, met de visie en het vermogen de show en het bedrijf nog beter, nog sterker en nog groter te maken."

Rainer Appel, senior vice president van CTS Eventim geeft het volgende commentaar: "Wij zijn Henrik-Jan Rinner dankbaar voor meer dan 10 jaar volledige, overtuigde inzet voor Holiday on Ice Wij respecteren zijn beslissing om op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en we wensen hem veel succes en het allerbeste voor de toekomst. We zijn ook heel blij dat Peter O’Keeffe is ingegaan op ons aanbod de leiding van Holiday on Ice over te nemen. Peter beschikt als vooraanstaand professional in de entertainment industrie over ruime ervaring in de productie van shows voor de hele familie en wij zijn ervan overtuigd dat hij ons zal helpen Holiday on Ice, met de 75e verjaardag van ons bedrijf in zicht, naar een nieuw niveau te tillen."

Peter O’Keeffe was al als adviseur betrokken bij de meest recente Holiday on Ice productie Time en heeft de afgelopen maanden nauw contact gehad met Henrik-Jan Rinner en de aandeelhouders in discussies over de toekomst van het concern en de visie voor de komende jaren. Hij is enthousiast over deze nieuwe uitdaging: “Holiday on Ice is waarschijnlijk het grootste live entertainment merk ter wereld, een van de weinige namen die over alle landsgrenzen heen jong en oud aanspreken. Ik verheug me erop dat legendarische merk verder uit te bouwen en samen met CTS Eventim de volgende stappen te zetten."

Believe

Vanaf maart keert Holiday on Ice na vier jaar afwezigheid weer terug naar Nederland met de show Believe. De ijsdansshow die in november 2015 in Duitsland in première ging en al toerde door Frankrijk is te zien in Utrecht, Breda en in Rotterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda