Paul Eenens, Stanley Burleson en Jon van Eerd leiden creatief team The Addams Family

12 december 2017, 10:47 - Redactie
Paul Eenens, Stanley Burleson en Jon van Eerd leiden creatief team The Addams Family

Eind augustus werd duidelijk dat producent TEC Entertainment eind volgend jaar een Nederlandse versie zal gaan brengen van The Addams Family. Nu is aangekondigd dat het creatief team van de musicalproductie zal worden aangevoerd door Paul Eenens, Stanley Burleson en Jon van Eerd.

De regie is in handen van Paul Eenens , voor de choreografie tekent Stanley Burleson en de vertaling en bewerking wordt verzorgd door Jon van Eerd. De namen van de hoofdrolspelers, en de overige leden van het creatieve team, worden binnenkort bekend gemaakt. De muzikale komedie, met script van Marshall Brickman en Rick Elice en muziek en songteksten van Andrew Lippa, is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams.

Op 8 april 2010 ging in het Lunt-Fontanne Theater op Broadway The Addams Family in première en was daar 722 voorstellingen te zien. Sindsdien is de musical onder andere opgevoerd in Brazilië, Zweden, Australië, Argentinië, Finland, Peru, de Filipijnen, Italië, Mexico, Frankrijk, Duitsland en Groot Brittannië.

The Addams Family gaat in november 2018 in première en is te zien tot maart 2019 in Schouwburg Hengelo, het World Forum Theater en in het RAI Theater. De kaartverkoop voor de productie start in het voorjaar van volgend jaar.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda