Eind 2018 Nederlandse versie van The Addams Family

26 augustus 2017, 18:12 - Redactie
Eind 2018 Nederlandse versie van The Addams Family

In seizoen 2018-2019 brengt TEC Entertainment de succesvolle musicalproductie The Addams Family in de Nederlandse versie. Afgelopen twee seizoenen bracht TEC Entertainment nog Jesus Christ Superstar en later dit jaar brengt de producent West Side Story in het World Forum Theater in Den Haag en in MartiniPlaza, Groningen.

De vreemde geweldige Addams familie komt tot leven in deze duivels leuke show. Deze magnifieke macabere nieuwe musical is het werk van de schrijvers van de Jersey Boys: Marshall Brickman en Rick Elice en Andrew Lippa.

The Addams Family vertelt het verhaal van de nachtmerrie van iedere vader. Wednesday Addams, de ultieme prinses van de nacht, is verliefd op een lieve, slimme, knappe jongen uit een zeer goed milieu.

Haar ouders hebben hem echter nog niet ontmoet en om het nog erger te maken, Wednesday vertelt haar vader over haar verliefdheid maar smeekt hem het niet aan haar moeder te vertellen. Voor het eerst heeft Gomez een geheim voor zijn vrouw Morticia. Alles verandert op de avond wanneer de Addams Family een dinertje geeft voor de “normale” familie van het vriendje en zijn ouders.

De musical gaat in november 2018 in première en is te zien zijn tot maart 2019.

Première
2 december 2018
Dernière
16 maart 2019
Producent
TEC Entertainment
Meer over The Addams Family Ander nieuws over The Addams Family
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda