Natalie Ballenger gaat hoofdrol spelen in West Side Story

27 augustus 2017, 09:59 - Redactie
Natalie Ballenger gaat hoofdrol spelen in West Side Story
Foto: Susanne Brill

Vandaag is bekend gemaakt dat de jonge, Amerikaanse actrice Natalie Ballenger de rol van Maria zal gaan spelen in West Side Story. TEC Entertainment brengt deze klassieke Broadway musical precies zestig jaar na de wereldpremière terug naar Nederland. De mannelijke hoofdrol wordt gespeeld door Kevin Hack.

Natalie Ballenger maakte onlangs haar debuut in de opera double bill Aleko/Pagliacci in het Lincoln Center in New York. Ze zong meerdere solorollen in het Lincoln Center, Metropolitan Room en de Symphony Space en nam deel aan het Victor Herbert Renaissance Project. Natalie was verder te zien als Eliza Doolittle in My Fair Lady, Sarah Brown in Guys and Dolls, Blanche in Dialogues of the Carmelites en Josephine in H.M.S Pinafore. Natalie Ballenger is laureaat van Lotte Lenya Competition. Op dit moment is Natalie te zien als Rosalia in de internationale tournee van West Side Story.

West Side Story is vanaf 12 december te zien in het World Forum Theater in Den Haag en vanaf 2 januari volgend jaar in MartiniPlaza in Groningen. De musical is overigens dit weekend niet te zien op de Uitmarkt in Amsterdam, aangezien zij op zondag een voorstelling spelen in Manilla op de Filipijnen. Voor de Nederlandse speelperiode later dit jaar is West Side Story onder andere nog te zien in Shanghai en in Parijs.

Première
23 november 2025
Dernière
N.N.B.
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over West Side Story (2025)Ander nieuws over West Side Story (2025)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda