Opvolger Blind Date van Uitgezonderd. is De Soundmixshow

7 juni 2017, 16:01 - Redactie
Opvolger Blind Date van Uitgezonderd. is De Soundmixshow

Productiehuis Uitgezonderd. staat elk jaar garant voor een komedie op basis van een televisie-format. Nu is de opvolger van het vorige stuk Blind Date met Karen Damen en Kürt Rogiers in de hoofdrollen aangekondigd, het gaat om De Soundmixshow met in de hoofdrol Bart Kaëll.

"Dat Bart Kaëll de rol van presentator op zich moest nemen leek me evident”, vertelt producent Bob Jennes. "Let wel, wij gaan geen episode van de show brengen, net zoals bij Blind Date geven wij het publiek een blik achter de schermen van zulk een programma. En zoals bij elke komedie kan je al raden dat dit niet zo vlekkeloos verloopt". Het belooft een komisch avontuur te worden, verzekert ook regisseur van dienst Sven De Ridder: "Na mijn fantastische ervaring als regisseur van Blind Date is de goesting er opnieuw om samen met auteur Brik van Dyck en een verrassende topcast een komedie van formaat af te leveren. Laat die discobal alvast draaien, want deze party on stage wil je niet missen!".

Bart Kaëll is zowel enthousiast als zenuwachtig: "Ik sta deze keer niet enkel als presentator, maar ook als acteur op de planken. Dit heb ik nog nooit gedaan, maar ik heb vertrouwen in Sven als regisseur. Na 15 jaar wordt De Soundmixshow weer van onder het stof gehaald, deze keer als komedie en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Als ik terugdenk aan die jaren verschijnt er automatisch een lach op mijn gezicht. Laat dus maar komen!”

De komedie gaat op 12 januari in première in het Fakkeltheater. De repetities starten in december en zullen doorgaan in Lokeren, waar Uitgezonderd. gevestigd is.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda