Barrie Stevens aan de slag bij de RTL Talent Academy

7 juni 2017, 14:58 - Redactie
Barrie Stevens aan de slag bij de RTL Talent Academy

RTL Talent Academy organiseert deze zomer op 3 plekken in Nederland de Summerschool. Artistiek leider van deze eerste jaargang is niemand minder dan Barrie Stevens. De regisseur en choreograaf begeleidt samen met zijn team 6 dagen lang leerlingen tussen de 10 en 18 jaar in hun passie en talent in de musical disciplines zang, dans en spel. Het resultaat: een voor Nederlandse begrippen ongekend mooie eindpresentatie in het theater en nieuw verworven vaardigheden.

De RTL Talent Academy en MB Production Company slaan voor deze Summerschool de handen ineen om deelnemers uit het hele land op topniveau verder te scholen. Directeur André Pouwer: “Met de samenwerking met MB Production Company van Barrie Stevens en Matthijs van der Meer komt een jarenlang gekoesterde wens in vervulling; De RTL Talent Academy Summerschool. Scholing op het hoogste niveau voor een brede groep leerlingen van binnen én buiten de school”.

Zo'n 20 deelnemers krijgen de gelegenheid een week lang intensief te werken aan zang, spel en dans binnen een breed pakket aan binnen- en buitenlands musical repertoire. "Na 5 dagen repeteren voor een gevarieerde showcase volgt dan op de 6e dag de uitdaging in het theater; de eindpresentatie. Dan komt alles samen en laat iedereen zichzelf zien aan het publiek", aldus Barrie Stevens.

Het niveau is hoog en het lesprogramma intensief, dus het is gewenst dat de deelnemers al beschikken over de nodige ervaring in de musical disciplines. Typisch iets voor deelnemers die al in producties hebben gespeeld of al enige jaren lessen in zingen, dansen en/of acteren hebben gevolgd.

Meer informatie en aanmelden via www.rtltalentacademy.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda