Uitgezonderd. Theater! brengt volgend seizoen Blind Date

18 mei 2016, 13:41 - Redactie
Uitgezonderd. Theater! brengt volgend seizoen Blind Date

Theaterproducent Uitgezonderd. mag na de castvoorstelling van 'Schone schijn 2' uitpakken met een theatercreatie gebaseerd op het televisieprogramma Blind Date.

Wie herinnert zich niet de capriolen van de jagers in ‘Blind Date’ die begripvol werden aangemoedigd door toenmalige presentatrice Ingeborg. Producent Uitgezonderd. brengt na de eerdere hits Komen (vr)Eten, Boer zocht vrouw en Het leven zoals het is … De Wijkagenten met Blind Date opnieuw een bekend programma naar het theater.

Brik Van Dyck is verantwoordelijk voor het scenario, de regie is in handen van regisseur Sven De Ridder. Blind Date zal op 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkelteater in Antwerpen in première gaan. De namen van de cast zullen binnenkort aangekondigd worden.

Verhaal

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

Première
10 oktober 2022
Dernière
23 december 2022
Producent
De Theater BV
Meer over Blind DateAnder nieuws over Blind Date
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda