Volgend seizoen Boeing Boeing te zien in de Nederlandse theaters

18 mei 2016, 15:28 - Redactie
Volgend seizoen Boeing Boeing te zien in de Nederlandse theaters

Producent Theater van de Klucht heeft aangekondigd het toneelstuk Boeing Boeing volgend seizoen te gaan brengen naar de Nederlandse theaters. Boeing Boeing is een toneelstuk van Marc Camoletti en vertelt het verhaal van een charmante piloot, zijn norse huishoudster en gepassioneerde stewardessen. Onder anderen acteurs Bas Muijs, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers en Arijan van Bavel vervullen rollen in de bekende komedie. Paul van Ewijk is verantwoordelijk voor de regie.

Verhaal

De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkte planning zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar een nieuw vluchtschema door de komst van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 7474 gooit echter zijn leven in de war en opeens staat ook zijn oude vriend Robert voor de deur. In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen… En dat is vragen om problemen!

Naast zijn deelname als acteur, is Arijan van Bavel ook als producent verbonden aan Boeing Boeing. "De afgelopen jaren hebben we ons als producent gespecialiseerd in het brengen van de klucht. Een prachtig genre, dat nog steeds grote populariteit geniet onder het theaterpubliek. Na Taxi Taxi en Prettig Gestoord lijkt Boeing Boeing een waardige opvolger. Het worden weer maanden vol gekkigheid. Iets waar ik natuurlijk altijd van hou!".

Bas Muijs neem de rol van piloot op zich, Mariska van Kolck de bemoeizuchtige huishoudster en Arijan van Bavel speelt vriend Robert. Wieneke Remmers, Sabine Beens en Femke van Assouw zijn te zien als de stewardessen.

Boeing Boeing is een reizende productie en van 18 januari 2017 tot en met 31 maart 2017 te zien. De première op maandag 23 januari 2017 in de Rijswijkse Schouwburg.

Première
23 januari 2017
Dernière
31 maart 2017
Producent
Theater van de Klucht
Meer over Boeing Boeing! (2017)Ander nieuws over Boeing Boeing! (2017)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda