Opnieuw verlenging voor Soldaat van Oranje, nu te zien tot en met december

16 mei 2016, 19:24 - Redactie
Opnieuw verlenging voor Soldaat van Oranje, nu te zien tot en met december

Op maandagmiddag vierde Soldaat van Oranje de unieke mijlpaal van twee miljoen bezoekers die de musical hebben gezien sinds de allereerste voorstelling op 10 oktober 2010. Het ging maandagmiddag om de 1.830e voorstelling. Van deze twee miljoen bezoekers heeft 30% inmiddels de voorstelling meerdere keren bezocht.

Met het bereiken van deze mijlpaal is er ook direct de aankondiging van een nieuwe verlenging, de musical zal nog in ieder geval tot eind december dit jaar te zien zijn in de TheaterHangaar in Katwijk. De vorige verlenging werd in februari aangekondigd.

Soldaat van Oranje had al het theaterrecord wat betreft de meeste bezoekers ooit in handen sinds november afgelopen jaar, het record werd na twintig jaar overgenomen van The Phantom of the Opera. Sinds 31 december 2013 was Soldaat van Oranje al de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Hieronder een foto die maandag voor aanvang werd gemaakt. Op de foto de cast en de winnaars van de actie die werd gehouden voor het bereiken van de unieke mijlpaal.

soldaatvanoranje_tweemiljoen_bezokers

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Falsettos
Locatie: DeLaMar
Datum: 25-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda