Soldaat van Oranje bereikt binnenkort mijlpaal van twee miljoen bezoekers

6 mei 2016, 10:58 - Redactie
Soldaat van Oranje bereikt binnenkort mijlpaal van twee miljoen bezoekers

Soldaat van Oranje verwacht op maandag 16 mei een unieke mijlpaal te bereiken. Sinds de allereerste voorstelling op 10 oktober 2010 in de TheaterHangaar in Katwijk, hebben dan twee miljoen bezoekers de voorstelling gezien. De musical had al het theaterrecord de meeste bezoekers ooit (1.863.083) in handen sinds november.

Producent Fred Boot: "Op Tweede Pinksterdag spelen wij onze 1.830ste voorstelling. Het is voor ons niet te bevatten dat we het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden dan aan twee miljoen bezoekers hebben mogen vertellen. We proberen het nooit gewoon te gaan vinden en doen er alles aan om de kwaliteit van de voorstelling op het hoogste niveau te houden. Wij zijn ongelooflijk trots en dankbaar dat het publiek ons nog altijd zo waardeert"

Win kaarten

De productie vraagt het publiek om zijn Soldaat van Oranje ervaring te delen opsoldaatvanoranje.nl/2miljoenbezoekers. Door persoonlijke verhalen te vertellen, met wie je de voorstelling zag, waarom juist met diegene en vooral wat het verhaal van Soldaat van Oranje met jullie deed, maak je kans op 2 van de 10 eerste rang kaarten voor de matineevoorstelling op maandag 16 mei, Tweede Pinksterdag.

Vijf van deze verhalen worden ook gepubliceerd in een speciale editie van de Metro.

soldaat_van_oranje_2_miljoen

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda