Operaconcert A Night at the Opera vanaf eind maart in diverse theaters

22 februari 2017, 11:33 - Redactie
Operaconcert A Night at the Opera vanaf eind maart in diverse theaters

De Staatsopera van Tatarstan gaat vanaf vrijdag 29 maart terug op tournee met A Night at the Opera. Hiermee biedt producent DommelGraaf gelegenheid om een avond te genieten van ’s werelds mooiste operamelodieën. Tijdens deze avond vol hoogtepunten uit de opera worden gerenommeerde koorwerken gebracht en zingen internationale topsolisten aria’s, duetten en cantates.

Operaconcerten, ook wel gala’s genoemd, waren tot voor kort in Nederland een onbekend verschijnsel. Inmiddels heeft de Staatsopera van Tatarstan daar verandering in weten te brengen, en heeft zelfs navolging gekregen van verschillende Nederlandse operahuizen. Het gala A Night at the Opera is het moment om kennis te maken met opera, ervaren zangers te laten excelleren in de stukken die voor hun stem geschreven lijken te zijn en een podium voor aanstormend talent.

De operaconcerten van A Night at the Opera zijn tot en met 2 april te zien in Apeldoorn, Cuijk, Uden, Eindhoven en Den Helder. Naast het operaconcert A Night at the Opera brengt DommelGraaf dit seizoen ook Madame Butterfly.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda