Sprookjessprokkelaar de musical vanaf volgend seizoen in Efteling Theater

schedule22 februari 2017, 14:55 - Redactie
Sprookjessprokkelaar de musical vanaf volgend seizoen in Efteling Theater

De 15e musical van Efteling Theaterproducties en opvolger van De Gelaarsde Kat is aangekondigd, het is Sprookjessprokkelaar de musical geworden. De nieuwe musical is gebaseerd op het boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar bijna 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Om het verhaal van de Sprookjessprokkelaar op bijzondere wijze tot leven te laten komen, gaat de Efteling op een later moment op zoek naar 450 opa’s en oma’s die graag met hun kleinkinderen een eenmalige rol in de musical willen spelen. Sprookjessprokkelaar de musical wordt een avontuur met dans, acrobatiek, muziek en zang en wordt vanaf dit najaar uitgevoerd op de planken van het Efteling Theater.

Het verhaal

In ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ volgen we de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

De spannende zoektocht van Sterre is vanaf september te zien in het Efteling Theater. Ondertussen is De Gelaarsde Kat nog tot en met 17 april te zien in Kaatsheuvel.

Première
30 september 2017
Dernière
2 april 2018
Meer nieuws over Sprookjessprokkelaar
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda