Openluchttheater Het Meisje van Yde wegens succes verlengd

2 mei 2018, 21:32 - Redactie
Openluchttheater Het Meisje van Yde wegens succes verlengd

Openluchttheater Het Meisje van Yde kan al rekenen op 8 uitverkochte voorstellingsavonden. Daarom maakten hoofdrolspelers Peter Tuinman en Lisanne Dijkstra vanavond in Tijd voor Max bekend dat er nog 2 extra voorstellingen komen.

Vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni worden toegevoegd aan de voorstellingsdata. Het hele dorp Yde en omstreken en alle vrijwilligers, cast en crew zetten zich ervoor in om er 10 prachtige voorstellingen van te maken. De aftrap is de première op 12 mei.

Eén van de bekendste museumiconen uit de Nederlandse geschiedenis werd in mei 1897 ontdekt in het veen in de buurt van het dorpje Yde. Wie was ze en wat is er met haar gebeurd? Was ze slachtoffer of eigenlijk een heldin? Nog altijd zijn er veel vragen rondom de dood van het jonge meisje, waardoor ze een van de grootste mysteries van de gemeente Tynaarlo is.

Deze theatervoorstelling wordt geregisseerd door Karin Noeken na een script van Just Vink en geproduceerd door Langhout Theaterproducties BV. Janko van Barneveld (zorgt voor mooie decors en Fokko Jelsma voor de prachtige kostuums. Jasper Westerhof is de componist.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda