Nieuwe namen in de cast van Red Star Line

25 mei 2023, 16:06 - Redactie
Nieuwe namen in de cast van Red Star Line

De cast van Red Star Line geniet momenteel van een zomervakantie, na maar liefst 80 voorstellingen sinds de start in maart. In september hernemen de voorstellingen, met een aantal nieuwe namen in de cast. Opnieuw is dit een mix van bekende, doorwinterde acteurs en actrices en nieuw aanstormend talent. Zo zal Hugo Sigal de rol van Odillon spelen. Femke Verschueren neemt de hoofdrol van Marie op. Daarnaastzal ook Tine Embrechts als Zulma de cast vervoegen en speelt Bert Verbeke de rol van Cyriel.

Hugo Sigal – Odillon:“Ik heb deze ongelofelijke voorstelling al een paar keer gezien en ben zo blij dat ze mij hebben gevraagd. Ik vind het fantastisch dat ik voor de eerste keer in zo’n grote productie als die van Studio 100 mag meedoen.”

Tine Embrechts - Zulma:“Studio 100 had al meermaals gepolst of ik wilde meespelen, maar ik had nog nooit de stap gewaagd. Toen zag ik de première en ik vond het een bijzonder mooie voorstelling. Dus ik dacht: ok Tine zeg nu maar eens ja en proef er maar eens van. Ik ben heel benieuwd!”

Femke Verschueren - Marie:“Ik kijk er waanzinnig naar uit, na het zien van de première hoopte ik al dat ik een rol zou mogen spelen in Red Star Line. Ik vind het enorm spannend, dit is het summum van wat je kan doen qua musical in Vlaanderen.”

Bert Verbeke – Cyriel:“Ik heb onlangs mijn toekomstige collega ’s ontmoet en vond die eerste dag samen al enorm fijn. Mijn collega ’s namen de tijd om mij rond te leiden achter de schermen. Het was spannend zoals een eerste schooldag!”

Gert Verhulst - bezieler: "We zijn er opnieuw in geslaagd om een reeks topnamen toe te voegen aan de cast van Red Star Line. Ik ben vooral heel blij dat Hugo Sigal de rol van Odillon zal spelen. Het is altijd fijn samenwerken met de ongelofelijke vakman die Hugo is. Hij was al in heel wat producties van Studio 100 te zien."

Op dit moment zijn er al meer dan 250.000 tickets de deur uit. En zijn er nu reeds verlengingen aangekondigd tot en met de kerstvakantie van 2023.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda