Mylène d’Anjou en Anouk van Nes in Mees Kees Op Kamp

25 mei 2023, 09:02 - Redactie
Mylène d’Anjou en Anouk van Nes in Mees Kees Op Kamp

Vanaf december zal de populairste meester van Nederland Mees Kees voor het eerst te zien zijn in de theaters. Eerder werd bekend gemaakt dat Merijn Oerlemans te zien zal zijn als Mees Kees, vandaag meld producent STENT Producties vol trots dat Mylene d’Anjou en Anouk van Nes de cast compleet maken.

Mylène d’Anjou zal in de huid kruipen van Mevrouw Dreus, het bekende schoolhoofd. d’Anjou speelde eerder in producties als ‘Verliefd op Ibiza’, ‘The Addams Family’ en ‘Mamma Mia!’. In de laatstgenoemde productie speelde zij samen met Anouk van Nes één van de hoofdrollen. Van Nes zal in een dubbelrol te zien zijn als Katrien, de campinghoudster en als moeder van Tobias. Naast ‘Mamma Mia!’ speelde zij eerder in producties als ‘Cats’, ‘Diana & Zonen’ en de vrouwenkomedie ‘Opvliegers’.

Mylène: ‘’Mees Kees belooft een heerlijk komische voorstelling te worden met een hoofdrol voor de kinderen. Hoewel mevrouw Dreus het leven nogal serieus neemt heb ik ontzettend veel zin om samen met Anouk en Merijn de humor en lol op te zoeken, op èn naast de bühne!’’

‘’Ik kijk er naar uit weer met Mylène het komische in de voorstelling te vinden. We voelen elkaar geweldig aan. Samen met de aanstekelijke energie van Merijn en de kinderen belooft het een heerlijke familie musical te worden!”, aldus Anouk.

Het script en de liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de musical.

De musical zal met meer dan 100 voorstellingen te zien zijn van december 2023 tot en met mei 2024 door heel Nederland. Na afloop van de voorstelling vind er een meet&greet plaats met de hele cast.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op Kamp Ander nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda