Nieuwe familiemusical Hercules

6 mei 2016, 12:49 - Redactie
Nieuwe familiemusical Hercules

Volgend seizoen komt I&L Theaterproducties met de nieuwe familiemusical Hercules, eerder bracht I&L al succesvol Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood.

"Als kind keek ik keer op keer naar de superman-films met Christopher Reeve in de hoofdrol. Ik droomde dat ik kon vliegen en dat ik superkrachten had. Als kind is je fantasie eindeloos. Helaas raak je die soms deels kwijt tijdens het volwassen worden. Met Hercules wil ik niet alleen de kinderen, maar ook hun grotere broers en zussen, ouders, opa’s en oma’s meenemen naar die verborgen plek in onszelf." aldus creatief directeur Leon van Uden.

Verhaal

In een prachtige speelgoedwinkel woont, zonder dat iemand het weet, de weesjongen Tom. Elke avond als de klanten weg zijn en de eigenaar de lichten dooft komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel tot leven komen. Zijn beste vriend is de populaire superheld Hercules. Samen beleven ze geweldige avonturen.

Hier dreigt echter een einde aan te komen als Hades van de onderwereld verschijnt. De aartsvijand van Hercules wil de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden. Het is zijn moment om de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

Componist Bas van den Heuvel (Carlo’s TV cafe, Glennis Grace, Ladies of soul e.v.a.) zorgt voor de liedjes, de regie zal worden verzorgt door Kim Sliggers (Arthur en de strijd om Camelot). Overige creatives en de cast worden later bekend gemaakt.

De huidige familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud maakt momenteel nog een tour door Nederland.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda