Minimusical De bende van het Singerpark van Project VI en Theaterstudio Amsterdam

6 mei 2016, 15:22 - Redactie
Minimusical De bende van het Singerpark van Project VI en Theaterstudio Amsterdam

Project VI en Theaterstudio Amsterdam presenteren De bende van het Singerpark. Deze minimusical over 4 baasjes, 4 honden en hun 4 problemen is slechts enkele dagen te zien in juni. De rollen worden vertolkt door Alexandra Alphenaar, Hein Gerrits, Ara Halici en Sophie Veldhuizen. Het script en de liedteksten zijn van Allard Blom, muziek van Jeroen Sleijfer en de regie ligt in handen van Esther Habbema.

Verhaal

Ze zijn er iedere dag. In het Singerpark. Om hun trouwe viervoeters even te laten rennen. Jannemijn met labrador Rover, Bertje met dalmatiër Koetje, Ernst met poedel Lady en Appie met vuilnisbakje Sien. Vier mensen verknocht aan hun honden, in het leven staan ze er echter alleen voor. En dat vinden zij eigenlijk best.

Toch ontstaan er soms van die situaties waar je alleen niet helemaal uit komt. Waar je misschien vrienden voor nodig hebt of je daar nu behoefte aan hebt of niet. Wat doe je als vriendschap te veel is en eenzaamheid te weinig? Dan sluit je een pact. Een verbond. En als jij dat niet doet, dan doet je trouwe viervoeter het wel.

De bende van het Singerpark is de zesde minimusical van Project VI. Aan het einde van het seizoen komen een groep acteurs en creatives bij elkaar. Met een minimum aan budget maar een maximum aan inzet zetten zij de kers op de taart van het afgelopen theaterseizoen. Iedereen werkt belangeloos mee aan dit project uit liefde voor het theatervak en behoefte om jaarlijks iets moois te maken.

De voorstelling is te zien vanaf 10 tot en met 13 juni in ’t Fijnhout in Amsterdam. Meer informatie en kaarten zijn verkrijgbaar via: www.theaterstudioamsterdam.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda