Nieuwe castleden musical The Bodyguard bekendgemaakt

19 januari 2023, 08:02 - Redactie
Nieuwe castleden musical The Bodyguard bekendgemaakt
Foto's: Roy Beusker

Vandaag heeft Stage Entertainment bekendgemaakt wie naast Nyassa Alberta, Tarikh Janssen en de gister aangekondigde Nurlaila Karim nog meer in de musical The Bodyguard gaan spelen. De rollen van de stalker, Sy Spector, Tony Scibelli, Ray Court en de manager worden respectievelijk vertolkt door Marlon David Henry, Juneoer Mers, Dieter Spileers, Steven Roox en Noah Blindenburg.

Met de komst van de actrice Noah Blindenburg houdt Stage Entertainment niet langer vast aan het gegeven dat de manager van Rachel Marron door een man wordt gespeeld. "Het oorspronkelijke script van The Bodyguard is begin jaren negentig geschreven", zegt Noah Blindenburg, die momenteel in TINA ‒ De Tina Turner Musical te zien is. "Ik vind het een fijne ontwikkeling dat de rol van de manager ook door een vrouw gespeeld kan worden en dat ik de eerste ben die dat wereldwijd mag gaan doen."

The Bodyguard is vanaf 30 maart gedurende vijf maanden exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en volgt daarmee TINA – De Tina Turner Musical op. Op 16 april is de première.

Première
16 april 2023
Dernière
27 augustus 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Bodyguard (2023) Ander nieuws over The Bodyguard (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda