Naomi Walschot als Sippe Suus in Urinetown

8 mei 2017, 11:44 - Redactie

Komend seizoen zal Naomi Walschot te zien zijn als Sippe Suus en Secretaresse van Reinhart W. Kleinhart in de musical Urinetown. Daarnaast zal Naomi de rol van Dancecaptain op zich nemen.

Tijdens haar middelbare schooltijd volgde Naomi buiten schooltijd de 5 O’Clock vooropleiding van het AHK. De vooropleiding maakt deel uit van de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en richt zich op jonge getalenteerde dansers tussen de 11 en 21 jaar en is de meest veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans die er in Nederland is.

Na deze opleiding besloot Naomi verder te studeren aan het AHK en volgende maand studeert Naomi af aan de UC Jazz Musicaldansopleiding. Tijdens haar studie volgde ze lessen bij o.a. Ad van Dijk, Marco Braam, Gerleen Balstra en Melise de Winter. Daarnaast heeft ze workshops gevolgd bij Eddy Habbema, Paul Eenens en Scott Alan.

Naomi was afgelopen seizoen te zien in Hair van Stage Entertainment, als lid van het ensemble en on stage swing. Tijdens haar opleiding speelde Naomi twee eindvoorstellingen genaamd: Rats love on no evil star onder begeleiding van Karina Holla en de voorstelling OOOOOOOO in samenwerking met choreograaf Guilio d’Anna.

Urinetown zal op 23 september in première gaan in Schouwburg Amstelveen.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda