Naomi Walschot als Sippe Suus in Urinetown

8 mei 2017, 11:44 - Redactie

Komend seizoen zal Naomi Walschot te zien zijn als Sippe Suus en Secretaresse van Reinhart W. Kleinhart in de musical Urinetown. Daarnaast zal Naomi de rol van Dancecaptain op zich nemen.

Tijdens haar middelbare schooltijd volgde Naomi buiten schooltijd de 5 O’Clock vooropleiding van het AHK. De vooropleiding maakt deel uit van de Academie voor Theater en Dans van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) en richt zich op jonge getalenteerde dansers tussen de 11 en 21 jaar en is de meest veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans die er in Nederland is.

Na deze opleiding besloot Naomi verder te studeren aan het AHK en volgende maand studeert Naomi af aan de UC Jazz Musicaldansopleiding. Tijdens haar studie volgde ze lessen bij o.a. Ad van Dijk, Marco Braam, Gerleen Balstra en Melise de Winter. Daarnaast heeft ze workshops gevolgd bij Eddy Habbema, Paul Eenens en Scott Alan.

Naomi was afgelopen seizoen te zien in Hair van Stage Entertainment, als lid van het ensemble en on stage swing. Tijdens haar opleiding speelde Naomi twee eindvoorstellingen genaamd: Rats love on no evil star onder begeleiding van Karina Holla en de voorstelling OOOOOOOO in samenwerking met choreograaf Guilio d’Anna.

Urinetown zal op 23 september in première gaan in Schouwburg Amstelveen.

Première
-
Dernière
-
Producent
Joint Venture Productions
Meer over Urinetown (2017)Ander nieuws over Urinetown (2017)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda