Volgend weekend A Dozen Angry Lives van Pandora Werktheater

8 mei 2017, 13:54 - Redactie
Volgend weekend A Dozen Angry Lives van Pandora Werktheater

Wat gebeurt er als je twaalf totaal verschillende mensen over het lot van één man laat beslissen? Een muzikale theaterervaring die de grens tussen empathie en ratio opzoekt in het Amerikaanse rechtssysteem.

Heel veel producerende groepen hebben het moeilijk. Te weinig tijd, hoge investeringen en een grote verantwoordelijkheid. We hebben tijd genomen voor groei en ontwikkeling. Dat kan alleen met een leertraject wat bestaat uit maanden werken aan het ambacht, voordat er geproduceerd hoeft te worden. Er is geen deadline, geen limiet en geen tijdsdruk: “Back to basic”. Een ruimte, gemotiveerde getalenteerde performers, een artistiek leider/docent die richting geeft en een veilig en stevig kader om binnen te werken. Theater gaat over multidiscipline.

In deze productie gaan twaalf performers de uitdaging aan na een seizoen te hebben gewerkt onder leiding van Panda van Proosdij en begeleiding van Daan Smits en Hans Cassa. Vier musici zijn aangetrokken voor live begeleiding. Een crossover is ontstaan waarbij performers een instrument bespelen en musici acteren en zingen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda