Muziektheaterduo van Lisa Schol en Danique Bol in het TapasTheater

24 maart 2023, 18:18 - Redactie
Muziektheaterduo van Lisa Schol en Danique Bol in het TapasTheater
Foto: Boy Hazes

Lisa Schol (Zodiac & Soldaat van Oranje) en Danique Bol (Pijnstillers & Soldaat van Oranje) speelden samen in cast 21 en 22 van Soldaat van Oranje in het ensemble en als understudy’s van de vrouwelijke hoofdrollen. In de kleedkamer van Soldaat van Oranje ontstond het idee om samen een muziektheater duo te vormen: Schol & Bol. Het duo kenmerkt zich door humor, schurende scènes, gevoelige muziek en spoken word.

Hun eerste voorstelling UNGEMAK is een humoristische en rauwe muziektheatervoorstelling over de ongemakken van de mens. De voorstelling gaat op 12 april in première en is tot en met 23 april exclusief te zien in TapasTheater, Amsterdam. In UNGEMAK volgen we twee vrouwen die elkaar na lange tijd tegenkomen in een overvolle lift nadat hun relatie pijnlijk beëindigd is. Drie verdiepingen lijken eeuwig te duren en de twee proberen, ieder op hun eigen manier het ongemak te doorbreken.

TapasTheater is een theater en foodbar in één: elke avond spelen er drie voorstellingen van 20 minuten drie keer op één avond. Als bezoeker kan je voor, tussen en na de voorstellingen genieten van lekker eten en drinken. Naast Schol & Bol spelen van 12 tot en met 23 april ook Mirjam Tideman (muziektheater), Lex van Wieren (cabaret) en Francesca Paola (Muziek).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda