De Brug Musicaltheater presenteert Dani Girl in DeLaMar West

24 maart 2023, 15:47 - Redactie
De Brug Musicaltheater presenteert Dani Girl in DeLaMar West
Foto: Boy Hazes

Na Ordinary Days en Voor je ’t weet presenteert De Brug Musicaltheater deze zomer de Off-Broadway voorstelling Dani Girl, geschreven door Michael Kooman en Christopher Dimond. De musical zal van 22 tot en met 30 juli 2023 exclusief te zien zijn in DeLaMar West, Amsterdam.

Dani Girl is het inspirerende verhaal van Dani, een negenjarig meisje op een afdeling kinderoncologie dat het gevecht aangaat met leukemie. In plaats van opgeven zet ze haar worstelingen om in een magisch avontuur. Dani wil namelijk maar één ding: haar haar terug! Daarvoor hoeft ze 'alleen maar' het antwoord te vinden op de vraag: 'Waarom is kanker?' Verteld vanuit het perspectief van een kind snijdt deze fantasievolle musical universele thema’s aan als hoe om te gaan met de dood, hoop wanneer alles wanhopig lijkt en de onwaarschijnlijke kracht van de menselijke verbeelding.

De rollen worden gespeeld door o.a. Julia Berendse (Titanic, The Addams Family), Wesley de Ridder (Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou) en Ruben Kuppens (Diana & Zonen, Soldaat van Oranje de Musical). De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding is in handen van Alan Evans.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda