De Brug Musicaltheater presenteert Dani Girl in DeLaMar West

24 maart 2023, 15:47 - Redactie
De Brug Musicaltheater presenteert Dani Girl in DeLaMar West
Foto: Boy Hazes

Na Ordinary Days en Voor je ’t weet presenteert De Brug Musicaltheater deze zomer de Off-Broadway voorstelling Dani Girl, geschreven door Michael Kooman en Christopher Dimond. De musical zal van 22 tot en met 30 juli 2023 exclusief te zien zijn in DeLaMar West, Amsterdam.

Dani Girl is het inspirerende verhaal van Dani, een negenjarig meisje op een afdeling kinderoncologie dat het gevecht aangaat met leukemie. In plaats van opgeven zet ze haar worstelingen om in een magisch avontuur. Dani wil namelijk maar één ding: haar haar terug! Daarvoor hoeft ze 'alleen maar' het antwoord te vinden op de vraag: 'Waarom is kanker?' Verteld vanuit het perspectief van een kind snijdt deze fantasievolle musical universele thema’s aan als hoe om te gaan met de dood, hoop wanneer alles wanhopig lijkt en de onwaarschijnlijke kracht van de menselijke verbeelding.

De rollen worden gespeeld door o.a. Julia Berendse (Titanic, The Addams Family), Wesley de Ridder (Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou) en Ruben Kuppens (Diana & Zonen, Soldaat van Oranje de Musical). De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding is in handen van Alan Evans.

Première
24 juli 2023
Dernière
30 juli 2023
Meer over Dani Girl Ander nieuws over Dani Girl
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda