Muziektheatercollectief Unsound Mind terug in het theater

21 februari 2022, 16:09 - Redactie
Muziektheatercollectief Unsound Mind terug in het theater

Na twee succesvolle concertreeksen in 2019 en 2020 is Unsound Mind dit jaar weer te zien in het theater. Dit muziektheatercollectief, bestaand uit 18 jonge performers van verschillende (artistieke) achtergronden, tracht door middel van theaterconcerten en muziektheatervoorstellingen het taboe op mentale gezondheidsproblemen te doorbreken met behulp van (musical)muziek. In de nasleep van de pandemie zijn dit onderwerpen die nu relevanter zijn dan ooit.

Op 4 juni 2022 brengt Unsound Mind een intiem reünieconcert, waarbij zowel nummers uit de eerste twee edities als nieuwe nummers ten gehore worden gebracht. Met songs uit populaire hitmusicals als Dear Evan Hansen, Heathers en The Greatest Showman maar ook uit minder bekende musicals als Bare en [title of show] belooft het een vermakelijke en ontroerende voorstelling te worden, waarbij prachtige koorzang, aangrijpende solo’s en een flinke lading enthousiasme en passie de set vullen. Erik Pielaat is verantwoordelijk voor de muzikale leiding en de regie is in handen van Melissa Zijsling - van der Horst.

Kaartjes voor de matinee- en avondvoorstelling van “Unsound Mind: de reünie” op 4 juni zijn vanaf maandag 21 februari te koop via unsoundmind.nl.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Misfit de Musical
Locatie: Zaantheater
Datum: 11-02-2023
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda