Musical: Chicago

Chicago
Première
15 november 2009
Dernière
24 mei 2010
Producent

Verhaal

Chicago is een musical die gebaseerd is op het verhaal van twee showgirls: Roxie Hart en Velma Kelly. Beiden hebben ze een moord op hun geweten, waardoor ze in de gevangenis beland zijn. Een wereld achter gesloten deuren, waar ieder voor zichzelf kiest en waar rechtvaardigheid niet bestaat.

Dit geldt zeker voor de directrice van de gevangenis. Mama Morton, die er een 'voor wat hoort wat'-mentaliteit op nahoudt. Afzonderlijk van elkaar strijden ze meedogenloos voor hun vrijheid en proberen ze op allerlei manieren de aandacht te trekken van de media en van de beruchte advocaat Billy Flynn.

Om dit te bereiken deinzen de twee vrouwen nergens voor terug en spelen ze een gevaarlijk spel met elkaar. Wie heeft de meeste macht en passie?

Deze versie van de populaire musical werd volgens de internationale normen geproduceerd door Mark Vijn in samenwerking met een Amerikaans creatief team welke ook verantwoordelijk was voor de producties op Broadway en West End.

Cast

Roxie Hart
Mariska van Kolck
Velma Kelly
Joke de Kruijf
Mama Morton
Doris Baaten
Billy Flynn
Thom Hoffman
Amos Hart
Peter Lusse
Mary Sunshine
Jasper Taconis

Foto's

Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Chicago
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven