Musical Summer Concert deze zomer terug in Zuiderparktheater Den Haag

29 juni 2021, 18:01 - Redactie
Musical Summer Concert deze zomer terug in Zuiderparktheater Den Haag

Op zondag 22 augustus vindt in het openlucht Zuiderparktheater in Den Haag de tweede editie van het Musical Summer Concert plaats. De cast bestaat uit talenten die de afgelopen jaren hun sporen in verschillende musicals al ruimschoots hebben verdiend: April Darby, Tessa Sunniva, Esmée Dekker, Milan van Waardenburg en David van den Tempel. Billy Maluw en André van Damme zijn verantwoordelijk voor de muzikale begeleiding.

Het Musical Summer Concert staat garant voor anderhalf uur genieten van de mooiste musicalhits. Hits uit de carrières van de artiesten zullen in het concert niet ontbreken. Maar niet alleen de beroemde klassiekers uit shows als The Phantom of the Opera en Wicked zijn te horen, ook nieuwe hit-musicals en off-Broadway producties maken deel uit van dit musicalprogramma.

Het Musical Summer Concert wordt geproduceerd door Nathan Markuszower. “Ik ben enorm blij en trots dat we na de succesvolle eerste editie van vorige zomer, dit jaar weer terug in het Zuiderparktheater zijn met het Musical Summer Concert. Ik heb ook enorm veel zin, met deze talentvolle groep solisten en het enthousiaste ensemble, er weer een prachtige voorstelling van te maken!”

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda