Jon van Eerd terug in het theater met Harrie Neemt de Benen

30 juni 2021, 11:02 - Redactie
Jon van Eerd terug in het theater met Harrie Neemt de Benen

Jon van Eerd’s Pretpakhuis maakt vandaag bekend dat Harrie Vermeulen terugkeert naar de theaters met de nieuwe komedie Harrie Neemt de Benen. Samen met Joey Schalker, Arie Cupé en Margo Dames staat Jon van Eerd vanaf eind november weer op de planken in de theaters met de hysterische wervelwind Harrie Neemt de Benen.

Jon van Eerd kan niet wachten om met zijn alter ego Harrie Vermeulen eindelijk weer op het toneel te staan. "Harrie wordt gekker, grappiger en hilarischer dan ooit. Harrie is weer terug! En jongens, we staan te trappelen om de zalen weer te laten brullen van het lachen", aldus van Eerd.

In Harrie Neemt de Benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen (Joey Schalker) de opdracht een illegaal huis van plezier op te rollen. Maar dit gaat niet zomaar. De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude (Arie Cupé) en haar assistente Bibs (Margo Dames), zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af. Ondanks het feit dat de hoofdcommissaris in alle wanhoop besluit de zaak te sluiten, geven Harrie en Barrie niet op.

Zonder het te melden, trekken ze stiekem ten strijde om de dames op heterdaad te betrappen. Talloze vermommingen, plannetjes en draaiboeken komen voorbij. Maar of ze zich nou voordoen als loodgieter, Tupperware-verkopers, paaldansers of Harrie Krishna collectant, het bewijs valt maar moeilijk te leveren. Zeker niet nadat de twee per ongeluk een hele pot viagra hebben geslikt. Maar dan ontpopt de commissaris zich op een verrassende wijze. En ook Bibs blijkt niet helemaal te zijn wie ze zegt te zijn.

Harrie neemt de Benen gaat op 13 december in première in theater De Meervaart in Amsterdam.

Première
22 maart 2022
Dernière
3 juni 2022
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over Harrie Neemt de Benen Ander nieuws over Harrie Neemt de Benen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda