Musical Op Hoop van Zegen uit 2008 vanaf maandag op YouTube

30 april 2020, 10:05 - Redactie
Musical Op Hoop van Zegen uit 2008 vanaf maandag op YouTube

De Graaf en Cornelissen Entertainment kondigt aan dat de musical Op Hoop van Zegen uit 2008 komende week online wordt geplaatst op het YouTube-kanaal van de producent.

Het is de vierde titel die de producent online plaatst. Eerder waren al de musicals Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie, Wat Zien Ik?! en Volendam de Musical te zien op het YouTube-kanaal.

Op Hoop van Zegen is een oer-Hollandse musical gebaseerd op het onverwoestbare toneelstuk van Herman Heijermans. Sinds de première in 1900 is deze klassieker met enorm succes over de gehele wereld gespeeld. Het wel en wee van de vissersweduwe Kniertje die man en zonen aan de zee verloor niemand onberoerd. Haar gevecht om te overleven te midden van sociale misstanden leidt tot één conclusie: de vis wordt duur betaald.

Ellen Pieters is Kniertje en Ben Cramer speelt de rol van Reder Bos. De rollen van Geert en Barendje, de zonen van Kniertje, worden gespeeld door Charly Luske en Job Bovelander. Een talentvolle cast en een live orkest zorgen voor een onvergetelijke musical.

De musical is vanaf maandag 4 mei 20:30 uur tot uiterlijk zondag 10 mei 21:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda