Musical: Wat Zien Ik?!

Wat Zien Ik?!
Première
11 oktober 2006
Dernière
16 mei 2007

Verhaal

De musical Wat Zien Ik?! gaat over het wel en wee van de prostituees Greet en Nel (Haar Van Boven). Hun hilarische belevenissen, onmogelijke liefdesaffaires en de bonte stoet aan klanten en buurtgenoten staan centraal in het verhaal.

In de ogen van Blonde Greet zijn mannen niet te vertrouwen. Maar je kan wel veel geld aan ze verdienen. En dat doet Greet, ze ontvangt de meest uiteenlopende types. Bovenbuurvrouw Nel heeft het iets minder getroffen. Ze ligt niet zo goed in de markt als Greet en haar liefde Sjaak heeft wel erg losse handjes.

Dan ontmoet Greet in de kroeg ene Piet, voor wie ze als een blok valt. En voor het eerst sinds lange tijd is ze weer verliefd. Nel gunt haar vriendin het geluk, maar het drukt haar wel met de neus op het feit dat het met haar Sjaak toch maar behelpen is. Greet, geheel in de zevende hemel, besluit daarom dat Nel een andere man moet zoeken en plaatst een contactadvertentie. De ware Jacob zit er echter niet direct bij. Maar dan verschijnt Bert, een keurige vertegenwoordiger uit Eindhoven, in haar leven. Er bloeit iets op tussen de twee.

Tijdens een romantisch dineetje bekent Piet aan Greet dat hij getrouwd is met ene Janneke maar dat hij steeds vaker aan een echtscheiding denkt. Greet is uit het veld geslagen en stort haar hart uit bij Nel. Die heeft op haar beurt net bezoek gehad van Sjaak, die liever was dan ooit. Hierdoor twijfelt ze of ze nu verder moet met de risicovolle Sjaak of met de degelijke Bert. Opnieuw neemt Greet het initiatief: de dames moeten er even tussenuit. Amsterdam mag dan een prachtige stad zijn waar bijna alles kan, soms is het ook gewoon een pokkestad die je een paar dagen moet ontvluchten. Eenmaal terug uit Parijs loopt alles anders dan gedacht.

Video

Cast

Haar van Boven
Blonde Greet
Janneke / Heilsoldate / Stien
4 Klanten / Oude Nicht / Man
Noortje / Truus / Operazangeres
Bet van Beeren / Leen / Vrouw in Heck
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda