Volendam de Musical vanaf maandag op YouTube

23 april 2020, 17:02 - Redactie
Volendam de Musical vanaf maandag op YouTube

Na de musical Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie en de musical Wat Zien Ik?! zal producent De Graaf & Cornelissen volgende week Volendam de Musical op YouTube gaan plaatsen. Deze zal vanaf maandag 27 april 20:30 uur tot uiterlijk volgende week zondag 21:00 uur te zien zijn.

Volendam is een ironische jukebox-musical door Niek Barendsen naar een idee van Hans Cornelissen over het dorp aan de dijk. Met natuurlijk de muzikale talenten, het overdadig coke-en drankgebruik, voorkeur voor dubieuze politici tot de verdeling van de inboedel na de scheiding van Jan en Yolante. En de Alkmaars-Volendamse rivaliteit: Je kan nog beter een fout oorlogsverleden hebben dan uit Alkmaar komen. Maar dan ook weer een opvarend liberale houding naar homoseksualiteit. Met natuurlijk alle tophits van BZN, The Cats, Jan Smit, Nick & Simon, De 3 J’s, Maribelle en Annie Schilder.

Volendam de Musical was te zien van 22 november 2010 tot en met 10 april 2011 met rollen voor Maaike Widdershoven, Jasper Kerkhof, Hilke Bierman, Metta Gramberg, Job Bovelander, Kaily van Starrenburg, Rick Sessink, Stefan de Kogel, Ruud van Overdijk en Ylva Wichers Schreur.

Nu er geen theatervoorstellingen meer zijn, heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment besloten de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in deze crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen genieten.

Première
22 november 2010
Dernière
10 april 2011
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Volendam de MusicalAnder nieuws over Volendam de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda