Musical Awards terugblik met o.a. René van Kooten, Willemijn Verkaik en Nandi van Beurden

28 augustus 2021, 14:51 - Redactie
Musical Awards terugblik met o.a. René van Kooten, Willemijn Verkaik en Nandi van Beurden

Morgenavond is het zover, dan kun je kijken naar de traditionele afsluiting van de Uitmarkt, de Musical Sing-a-long. Onder andere Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden, Paul Groot en Samir Hassan geven acte de presence op het Uitmarktpodium. Je kunt live genieten van voorproefjes van alle producties die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Verheug je op onder meer Titanic, Diana & Zonen, 14 de Musical, Come From Away, The Sound of Music, Rocky Horror Show, TINA, Aladdin, Amèlie, Dagboek van een Herdershond en Spring Awakening.

Bovendien bestaan de Musical Awards 20 jaar en dat wordt gevierd met de feestelijke uitreiking van een aantal Musical Awards. Voor de aftrap van Musical Awards, the Kick-off wordt in de onderstaande video eerst nog teruggeblikt met Willemijn Verkaik, René van Kooten, Stanley Burleson, Marlijn Weerdenburg, Nyassa Alberta, Nienke Latten, Brigitte Heitzer en Nandi van Beurden en dat zorgt voor bijzondere en hilarische verhalen. Want was is Willemijn Verkaiks bizarste outfit, wat is de meest memorabele zoen van René van Kooten en wie is de gekste collega van Stanley Burleson?

De TV-uitzending is te zien om 21:40 uur bij AVROTROS op NPO1. De presentatie ligt net als afgelopen jaren in handen van Frits Sissing en Romy Monteiro.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda