Mees Kees Op Kamp vanaf volgend jaar alsnog te zien

13 januari 2023, 08:07 - Redactie
Mees Kees Op Kamp vanaf volgend jaar alsnog te zien

Vandaag maakt producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties bekend dat de musical Mees Kees Op Kamp over exact één jaar, op zondag 14 januari 2024, in première zal gaan in Schouwburg Het Park in Hoorn. Aanvankelijk zou de voorstelling dit seizoen in de theaters gaan spelen, echter werd in juli afgelopen jaar aangekondigd door de producent dat de voorstelling noodgedwongen geannuleerd moest worden.

De afgelopen jaren is Mees Kees uitgegroeid tot één van de populairste meesters van Nederland. Zo trok de film, met de gelijknamige titel als de allereerste musical Mees Kees Op Kamp, meer dan 600.000 bezoekers naar de bioscoop en van de 12-delige boekenreeks zijn meer dan 800.000 exemplaren verkocht.

De musical vertelt het verhaal over Mees Kees die met zijn klas op kamp gaat naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus geen geweldig kamp weet te maken!

Merijn Oerlemans zal in de rol van Mees Kees kruipen. De overige rollen worden in een later stadium bekendgemaakt.

‘’Met deze aankondiging ben ik enorm verheugd dat wij de productie nu écht naar de theaters gaan brengen. Tijdens de eerdere aankondigingen dat wij met z’n allen op kamp gingen met Mees Kees ontvingen wij al een stormvloed aan enthousiaste reacties vanuit het publiek én, het allerbelangrijkste, onwijs veel reacties en auditie aanmeldingen van kinderen! En zeg nou zelf... wie wil er nu eigenlijk niet mee met Mees Kees op kamp? Vanaf vandaag kan direct ieder kind tussen de 9-14 jaar met zang- dans, - en acteertalent zichzelf aanmelden bij STENT Casting voor de kinderaudities. Ondertussen heb ik mijn tandenborstel al ingepakt, we gaan op kamp en ik heb daar zin in!’’ aldus de producent.

Première
14 januari 2024
Dernière
12 mei 2024
Producent
STENT
Meer over Mees Kees Op Kamp Ander nieuws over Mees Kees Op Kamp
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda