Première voor nieuwe castleden Aladdin de Musical

11 januari 2023, 23:41 - Redactie
Première voor nieuwe castleden Aladdin de Musical
Foto: Musicalweb

Vanavond speelden de onlangs aangekondigde nieuwe castleden van Aladdin de Musical hun première in het Circustheater in Scheveningen.

De nieuwe castleden zijn: Tommy Luyben, Rafaël van der Maarel, Fernando Morales, Nassim Soussani, Gyman Reeb, Kor Bron, Derick Pieter, Stijn Holewijn, Ryan Berkman, Eva Berhitu, Zoë van Zadelhoff, Niko Wirachman, Noey Viereck, Ian Oswald en Darcey Roosenboom.

Tommy Luyben vertolkt de rol van Iago, Rafaël van der Maarel speelt stand-by Geest en Babkak, Nassim Soussani is Abdullah en ensemble, Derick Pieter is Abdullah en ensemble, Eva Berhitu is kamermeisje en ensemble, Ian Oswald is ensemble en swing. Stijn Holewijn, Ryan Berkman, Zoë van Zadelhoff, Noey Viereck, Niko Wirachman, Fernando Morales, Gyman Reeb, Kor Bron en Darcey Roosenboom zijn ook ensemble.

Aladdin de Musical is nog te zien in het Circustheater tot en met zondag 26 februari. Mocht je de voorstelling nog niet hebben gezien dan is het zeker aan te raden nog voor eind februari naar Scheveningen af te reizen.

Alle castleden die vanavond hun première beleefde zie je op de onderstaande foto's.

Castfoto's: Musicalweb

Première
26 september 2021
Dernière
26 februari 2023
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aladdin (2021) Ander nieuws over Aladdin (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda