Meer dan 100.000 kaarten verkocht voor Het was Zondag in het Zuiden

11 juni 2024, 12:08 - Redactie
Meer dan 100.000 kaarten verkocht voor Het was Zondag in het Zuiden
Foto: Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Vandaag maken de producenten van Het was Zondag in het Zuiden bekend dat er in totaal meer dan 100.000 kaarten zijn verkocht voor deze musical over de overstromingen in Limburg op muziek van Rowwen Hèze. Vorig jaar zagen 65.000 mensen de spektakelmusical. Inmiddels zijn voor de verlenging tijdens deze zomer al meer dan 35.000 kaarten verkocht. Het was Zondag in het Zuiden is tot en met 14 juli 2024 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Regisseur Servé Hermans: "Ongelooflijk! 100.00 kaarten! En dat na de eerste speelweek van de verlenging. We hoopten dat mensen de spektakelmusical opnieuw zouden bezoeken na het grote succes van vorig jaar. Maar je kunt er natuurlijk nooit van uitgaan. We horen van veel bezoekers dat ze al meerdere keren zijn komen kijken. Andere mensen komen, soms van heinde en verre, voor de eerste keer omdat ze veel mooie verhalen over Het was Zondag in het Zuiden hebben gehoord. Geweldig dat iedereen zo enthousiast is."

Producent Leon Thommassen: "Een reprise is en blijft spannend. De eerste speelweek was een groot succes en de reacties van het publiek zijn hartverwarmend. Geweldig dat het ontroerende en belangrijke verhaal over de overstromingen in onze regio zoveel mensen weet te raken. Nog maar vijf weken is Het was Zondag in het Zuiden te zien, dus mis het niet. Dit is echt de laatste kans."

Het was Zondag in het Zuiden is tot en met 14 juli 2024 opnieuw te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Met o.a. Renée van Wegberg, Buddy Vedder, Hein van der Heijden, Lone van Roosendaal, Esmée Dekker en Suzan Seegers.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda