Anouk Maas krijgt hoofdrol in Mamma Mia! The Party

12 juni 2024, 08:10 - Redactie
Anouk Maas krijgt hoofdrol in Mamma Mia! The Party
Foto: Musicalweb

Vandaag heeft producent Punch bekend gemaakt dat Anouk Maas in Mamma Mia! The Party gaat spelen. De veelzijdige en ervaren musicalster vertolkt de rol van Kate afwisselend met een andere grote naam uit de musicalwereld. Wie dit is wordt binnenkort bekendgemaakt. Ook zijn er aan de huidige speellijst shows toegevoegd vanwege de grote en aanhoudende vraag naar tickets.

Anouk Maas is toegevoegd aan de cast van Mamma Mia! The Party. Naast Kaj van der Voort (Adam), Horace Cohen (Nikos), Belle Zimmerman (Konstantina) en Jeannine La Rose (Debbie) gaat Anouk de rol van Kate spelen, die in de show getrouwd is met Nikos. "Ik kan niet wachten om straks in dat fantastische decor de nummers van ABBA te mogen zingen," laat Anouk Maas weten. "Op elk feestje waar je komt hoor je wel Dancing Queen, Mamma Mia of Waterloo en ik heb natuurlijk alle films gezien. Binnenkort sta ik zelf op dat Griekse eiland. De muziek ABBA ademt feest en dat is precies wat je kan verwachten: een zomers feest op het Griekse eiland Skopelos. Het voelt alsof je zo de film in bent gestapt."

"Het is vijftig jaar na de winst van Waterloo van ABBA en de muziek leeft als nooit tevoren," laat producent Punch weten. "Alles wat ABBA doet, blijft succesvol. En dat merken we in de kaartverkoop. Er is zo’n grote vraag naar tickets dat er extra shows zullen komen. Vanaf vandaag kan het publiek op de website zien voor welke data er nog tickets beschikbaar zijn. Maar met deze extra shows hebben we dus goed nieuws voor iedereen die nog voor het eind van het jaar de show wil bezoeken. Het is heel bijzonder te ervaren dat iedereen deze show wil zien."

Tijdens Mamma Mia! The Party geniet het publiek van een viergangendiner en de hits van ABBA. De cast staat niet op een podium, maar loopt door het publiek heen en betrekt hen ook bij het verhaal. Na afloop vindt er een afterparty plaats. Mamma Mia! The Party is vanaf september in de Schiecentrale in Rotterdam te zien.

Première
27 september 2024
Dernière
2 februari 2025
Producent
Just Entertainment
Meer over Mamma Mia! The Party Ander nieuws over Mamma Mia! The Party
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda