MediaLane Theater zoekt nieuw creatief talent voor eerste stap in de musicalwereld

7 december 2022, 16:22 - Redactie
MediaLane Theater zoekt nieuw creatief talent voor eerste stap in de musicalwereld

MediaLane Theater brengt in 2023 een eerste productie in ontwikkeltheater DeLaMar West in het kader van talentontwikkeling voor creatives. Een kleine musical, die zich in het buitenland al bewezen heeft, en een ervaren regisseur als kapitein op het schip, vormen het recept om jong creatief talent een kans te geven voor een eerste creatieve job binnen het musicalgenre.

Creative director Maurice Wijnen: “In ons vak is het ongelooflijk belangrijk dat er nieuwe aanwas komt aan creatief talent. Wij hebben besloten de daad bij het woord te voegen en de mogelijkheid te creëren voor jonge creatives om een eerste stap te zetten”.

DeLaMar ondersteunt dit mooie initiatief van harte. Zoals bekend is DeLaMar al geruime tijd bezig om nieuwe en jonge creatives naar de wereld van de musical te brengen. Deze productie biedt een uitgelezen kans voor deze creatives om, in samenwerking met doorgewinterde makers en een ervaren producent, de eerste stappen te zetten in dit prachtige genre.

MediaLane Theater zoekt vertalers, muzikanten, choreografen, lichtontwerpers, kostuumontwerpers/stylisten, geluidsontwerpers en rekwisiteurs die graag een eerste professionele productie willen begeleiden. Het betreft een betaalde functie voor een productie die in augustus en september 2023 gemaakt zal worden.

Aanmelden kan tot en met 18 december via creatieftalent@medialane.nl, door het sturen van je CV en een korte motivatie waarom je jouw talent aan een musicalproductie wilt binden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda