Scénefoto’s en trailer van kerstconcert Esmée Dekker en Yoran de Bont

7 december 2022, 22:22 - Redactie
Scénefoto’s en trailer van kerstconcert Esmée Dekker en Yoran de Bont

Hieronder zie je de scénefoto's en de trailer van het kerstconcert van Esmée Dekker en Yoran de Bont getiteld It’s beginning to look a lot like Christmas. Eerder waren ze samen al te zien in de musicals My Fair Lady, Evita en Rocky Horror Show. Nu zorgen de vrienden voor de perfecte start van de feestdagen met hun eerste eigen theatertour waarin ze kerstmis zullen ontleden op een geheel eigen wijze. Een avond waarin zowel nostalgische kerstliederen alsook de mooiste jazz klassiekers en hedendaagse radiohits, volledig in hun eigen stijl, de revue zullen passeren.

"Samen zingen en acteren voelt inmiddels bijzonder goed en vertrouwd, maar een complete show maken is een nieuwe uitdaging voor ons" zegt Esmee. "Dit keer doen we vrijwel alles zelf en zijn we ook verantwoordelijk voor kostuums, decor, repertoire, script en nog zo veel meer" vult Yoran aan. Hij groeide zowat op in het tuincentrum van zijn ouders waarin hij jarenlang met heel veel plezier meewerkte bij de opbouw van de kerstshow, en die achtergrond komt nu goed van pas. "Laten we zeggen dat het visueel zeker niet saai zal zijn," vult Esmee lachend aan.

It’s beginning to look a lot like Christmas is 7 keer te zien in Den Hoorn (Texel), Amsterdam, Rijswijk, Spijkenisse, Roosendaal, Blaricum en Leidschendam. Chiara Re verzorgt de staging en choreografie en regisseur Martin Michel tekent voor de eindregie.

Scenefoto's: Justin Kamstra

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda